10 kilo afvallen

in 2 weken tot een maand 10 kilo afvallen ?

Er zijn meerdere mogelijkheden die zorgen voor snelle gewichtsverlies. Echter is niet elke mogelijkheid voor afvallen even goed voor het lichaam. Daarom is het belangrijk om te kijken wat de ideale manier om goed en gezond 10 kilo af te vallen in een korte tijd. Daar helpen we u graag bij. Lees daarom gauw verder om snel 10 kilo kwijt te raken!

De eerste stap naar 10+ kilo afvallen

Bepaal als eerst het lichaamsvetpercentage in en houdt het in de gaten, Daarbij is het belangrijk dat de focus niet perse ligt op hoeveel gewicht u per dag kwijtraakt. Dit heeft te maken met het feit dat u misschien wel vet verliest maar ook in spier aankomt.  Daarnaast kan gewichtsverlies kan het gevolg zijn van vele redenen, waterverlies, spierafbraak, en u wilt er zeker van zijn dat u spieren krijgt en lichaamsvetten verliest. 

Type lichaam

Er zijn verschillende lichaamstypes die u kunt hebben waar u natuurlijk ook op moet letten als u meer dan 10 kilo wilt afvallen in een bepaalde tijd. Daaro is het goed om te weten welke lichaamstypen u heeft. Er wordt ondersscheid gemaakt in 3 verschillende lichaamstypes, namelijk;

  • Extomarf
  • Mesomof
  • Endomorf

Extomarf

Wanneer u dit lichaamstypen hebt zal u waarschijnlijk niet snel af willen vallen omdat aankomen erg moeizaam gaat. Vaak herkunt u dit lichaamstypen aan de moeilijkheid van aankomen.

Mesomof

Het kan zijn dat u dit lichaamstypen heeft, maar dan is het vaak alleen zo dat u wilt afvallen om beter uw spieren te zien. Dit heeft te maken met het feit dat deze lichaamstypen weinig tot geen vet hefet van naturen.

Endomorf

Dit is de lichaamstypen die het vaakst voorkomt bij mensen die snel af willen vallen. Dit zijn over het algemeen wat vollere lichamen die moeilijker vet verliezen.

Stel uw doelen

Nadat u uw lichaamstypen bepaald heeft gaat u over naar de volgendestap. Deze stap is het bepalen van uw doelen voor 10 kg afvallen

Deze doelen moeten voldoen aan:

  • Passen in uw leefstyl
  • Te combineren met wat u leuk vindt
  • Realistisch zijn

 

10 kilo afvallen in 2 weken?

Het kan zijn dat u 10 kilo afvalt in 2 weken, echter is dit niet gezond. De gewichtsafnamen is namelijk te groot in een termijn van 2 weken. Daarom raden we ook niet aan om dit als streven te hebben voor het afvallen. Wanneer u zo een doe stel zal dit alleen maar tegenvallen.

Kilo’s afvallen in 10 weken

Natuurlijk kunt u wel als doel hebben om 10 kilo af te vallen. we helpen u om dit doel te halen. Natuurlijk bepaalt u zelf hoe hoog de prioriteit is van afvallen. Mocht u hier alles voor over hebben dan raden we u naast het doen van sporten en het nuttige van gezonde voeding een aantal supplementen aan die het proces bevorderen. Deze prodcuten zorgen ervoor dat u sneller afvallt maar op een gezonde manier. Daardoor hoeft u niet bang te zijn voor eventuele bijwerkingen doordat u niet voldoende bendoigde vitamine en minerale binnen krijgt dan nodig is. Deze supplementen zorgen voor de dagelijkse benodige voedingsmiddelen en meer!